Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121

Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121 groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121

De Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121 is een prachtige tomatenplant die grote, vlezige tomaten produceert met een intense smaak. Deze tomaten hebben een opvallend sterk geribbeld uiterlijk en een diep rode kleur, waardoor ze er niet alleen heerlijk uitzien, maar ook een smaakexplosie in je mond veroorzaken. Bovendien hebben deze tomaten weinig zaden, wat zorgt voor een nog vollere en sappigere textuur. Met de Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121 kun je zelf aan de slag gaan met het kweken van je eigen verse tomaten. Zaai de zaden tussen februari en mei, zodat de planten goed kunnen groeien en zich ontwikkelen. Vervolgens kun je de tomaten in juli tot september oogsten, wanneer ze hun volle rijpheid hebben bereikt. Het verbouwen van je eigen tomaten biedt niet alleen het plezier van het tuinieren, maar ook de voldoening van het genieten van verse, smaakvolle en gezonde tomaten die je zelf hebt gekweekt. Ga aan de slag met de Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121 en ervaar de pure smaak en kwaliteit van deze bijzondere tomatenvariëteit.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121

De Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121 bloeit . 

De Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121 is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Tomaat, Pomodoro Costoluto de Parma 106/121 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.