Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Pomodori Ravello F1

Buzzy Pomodori Ravello F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Pomodori Ravello F1 groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Pomodori Ravello F1

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Pomodori Ravello F1

De Buzzy Pomodori Ravello F1 is een tomatenras dat werkelijk een overvloed aan trossen vol sappige, vlezige vruchten produceert die doen denken aan de beroemde San Marzano tomaten. Deze tomaten zijn niet alleen heerlijk van smaak, maar ook nog eens prachtig om te zien. Met hun dieprode kleur en perfecte vorm zullen ze zeker een eyecatcher zijn in je moestuin. Je kunt de Buzzy Pomodori Ravello F1 al vroeg in het jaar zaaien, vanaf eind februari. Het is aan te raden om dit binnenshuis te doen in een zaaibakje bij een temperatuur van ongeveer 20°C. Als de zaailingen groot genoeg zijn, kunnen ze worden verspeend en vervolgens in een kas of in grote potten worden uitgeplant. Hierdoor kun je al vroeg in het seizoen genieten van heerlijke, verse tomaten uit eigen tuin. De Buzzy Pomodori Ravello F1 is niet alleen geschikt voor de ervaren tuinier, maar ook voor beginners. Met de juiste verzorging en wat liefde groeien deze tomatenplanten uit tot sterke en gezonde exemplaren die je wekenlang kunnen voorzien van smaakvolle tomaten. Dus, waar wacht je nog op? Haal de Buzzy Pomodori Ravello F1 in huis en geniet straks van de meest smaakvolle en prachtige tomaten uit je eigen tuin!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Pomodori Ravello F1

De Buzzy Pomodori Ravello F1 kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Pomodori Ravello F1 bloeit . 

De Buzzy Pomodori Ravello F1 is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Pomodori Ravello F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Pomodori Ravello F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Pomodori Ravello F1 vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.