Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje

Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje groeit . Deze Bonen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje

De Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje is een hoogwaardige tuindersboon van uitstekende kwaliteit. Deze vroegrijpende boon heeft een fijne zaadstructuur en is dun van formaat, met een lengte van ongeveer 19 cm. De koffiekleurige zaden van deze boon zijn bijzonder goed bestand tegen minder gunstige weersomstandigheden. Met deze Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje kun je een zeer hoge opbrengst verwachten, zonder concessies te doen aan de smaak. Om vroeg in het seizoen al te kunnen genieten van deze heerlijke bonen, kun je ze het beste onder glas zaaien of voorzaaien in potjes. Bonen gedijen het beste bij warmte, dus te veel wind en nachtvorst kunnen schadelijk zijn. Voor optimale groei en ontwikkeling is het aan te raden om de Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje na half mei direct in de vollegrond te zaaien of uit te planten. Houd een rijafstand aan van ongeveer 40 cm, waarbij je iedere 10 cm een boon plaatst. Het handige van deze stamboon is dat deze geen ondersteuning nodig heeft tijdens de groei. Zo kun je zonder gedoe genieten van een rijke oogst aan heerlijke bonen uit eigen tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje

De Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje bloeit . 

De Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Stamslaboon Filet Calimadoosje vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.