Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher

Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher groeit Juli tot Oktober. Deze Spinazie wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher

De Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van sappige aardbeien. Deze zaden bieden de mogelijkheid om je eigen aardbeien te kweken, zodat je kunt genieten van de heerlijke smaak en zoetheid van deze kleine vruchten. Om te beginnen, kun je de zaden in februari in een kweekbakje zaaien. Zorg ervoor dat de temperatuur rond de 20°C is voor een optimale groei. Als alternatief kun je er ook voor kiezen om de zaden later buiten onder glas te zaaien. Na het verspenen kunnen de jonge plantjes medio mei buiten worden uitgeplant. Wat deze aardbeiensoort extra speciaal maakt, is dat het bosaardbeien zijn met kleine doordragende vruchten. Dit betekent dat je gedurende een langere periode kunt genieten van verse aardbeien. Bovendien zijn deze aardbeien ook geschikt voor de teelt op een balkon of patio. Zo kun je zelfs in een kleine tuin of op een balkon genieten van je eigen verse aardbeien. Kies voor de Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher en geniet van de voldoening van het kweken van je eigen heerlijke aardbeien.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher

De Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher kan je Juli tot Oktober zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher bloeit . 

De Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Aardbeien Baron Van Solemacher vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.