Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Tomaat Indigo Rose

Sluis Garden Tomaat Indigo Rose

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Tomaat Indigo Rose groeit Voorjaar - zomer. Deze Aubergine wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Tomaat Indigo Rose

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Tomaat Indigo Rose

De Sluis Garden Tomaat Indigo Rose is een unieke toevoeging aan uw tuin. Deze tomaat is in de vroegste stadia zo zwart als een aubergine, wat zorgt voor een opvallende verschijning. Naarmate de tomaat rijpt, verandert de kleur naar een prachtig glanzend paars-roze, waardoor uw salades er nog mooier uitzien. De vruchten van de Indigo Rose wegen ongeveer 35 gram en kunnen worden geoogst zodra ze blauw-paars verkleuren. Op dat moment is de smaak op zijn best, met een perfecte balans tussen zoet en zuur. Deze tomaat is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens erg gezond. Hij bevat van nature veel antioxidanten, waardoor het een ideale keuze is voor bewuste eters. Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan uw moestuin met de Sluis Garden Tomaat Indigo Rose. Geniet van de prachtige transformatie van zwart naar paars-roze en proef de heerlijke smaak van deze gezonde tomaat.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Tomaat Indigo Rose

De Sluis Garden Tomaat Indigo Rose kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Tomaat Indigo Rose bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Tomaat Indigo Rose is Aubergine. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Tomaat Indigo Rose kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Tomaat Indigo Rose groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Tomaat Indigo Rose vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.