Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix

Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix groeit Voorjaar -zomer. Deze Wortel wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix

Aantal in verpakking450 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix

De Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix is een unieke mix van diverse F1 hybride zomerwortels in levendige kleuren zoals oranje, geel, violet en wit. Deze prachtige wortels hebben een stevige structuur en een gemiddelde lengte van ongeveer 21 cm. Het oogsten van deze mix is als een artistiek kleurenpalet dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook heerlijk smaakt op uw bord! Voor het zaaien van de Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix is het belangrijk om dun te zaaien op regels en na de opkomst niet te dunnen. Het is ook essentieel om te zorgen voor een diep bewerkte grond. Voor het bemesten is het aan te raden om normale meststoffen te gebruiken en absoluut geen verse stalmest te gebruiken. Het is goed om te weten dat de paarse kleur van de wortels grotendeels verdwijnt tijdens het koken, maar dit doet niets af aan de smaak en kwaliteit van de wortels. Met de Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix voegt u niet alleen kleur en smaak toe aan uw maaltijden, maar ook een vleugje creativiteit. Deze mix is perfect voor tuiniers die op zoek zijn naar iets bijzonders in hun moestuin. Verken de mogelijkheden van deze prachtige wortels en geniet van de veelzijdigheid die ze bieden in uw gerechten. Of het nu gaat om een salade, een roerbakgerecht of een smakelijke wortelp.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix

De Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix kan je Voorjaar -zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix bloeit nvt. 

De Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Wortel, zomerwortel Harlekin Mix vind je 450 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.