Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride

Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride groeit Voorjaar -zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride

De Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride is een fantastische toevoeging aan je moestuin. Met deze hybride tomaat kun je genieten van heerlijke, sappige vruchten die vol van smaak zijn. Het kweken van deze tomaten begint in het vroege voorjaar, vanaf begin mei tot half juni, wanneer je de zaden op een zaaibedje plant. Geef ze de juiste verzorging, zoals regelmatig water geven en voldoende zonlicht, en zie hoe ze snel groeien en ontwikkelen. Eenmaal volgroeid, kun je de jonge planten in oktober - november uitplanten in je moestuin. Hier zullen ze verder groeien en binnen no-time zul je beloond worden met prachtige, grote tomaten. De Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. De vruchten zijn vlezig en hebben een heerlijk zoete smaak, perfect om te gebruiken in salades, sauzen of gewoon om zo van te genieten. Met deze hybride tomaat breng je de smaak van de zomer in je eigen tuin. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van de Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride en geniet binnenkort van de meest smaakvolle tomaten die je ooit hebt geproefd!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride

De Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride kan je Voorjaar -zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride bloeit Zomer. 

De Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Pomodori Bistecca F1 Hybride vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.