Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter

Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter groeit maart-september. Deze Kool wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter

Met het Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter haal je een ware schat in huis voor elke tuinliefhebber. Dit unieke zaadlint bevat maar liefst 6 verschillende soorten koolzaden, wat zorgt voor een gevarieerde en kleurrijke oogst. Met in totaal 240 zaden en een lengte van 7,2 meter is dit zaadlint een waardevolle toevoeging aan jouw moestuin. Wat dit zaadlint zo bijzonder maakt, is dat elke soort kool op zijn eigen rij groeit. Dit zorgt niet alleen voor een strak en georganiseerd resultaat, maar maakt het ook eenvoudig om de zaailingen later te verspenen. Op deze manier kun je elke koolsoort individueel verzorgen en optimaliseren voor een gezonde groei en overvloedige oogst. Met het Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter in handen, kun je genieten van een harmonieus samenspel van verschillende koolsoorten in jouw tuin. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, dit zaadlint biedt een betrouwbare en gemakkelijke manier om jouw eigen verse en smaakvolle kolen te kweken. Waar wacht je nog op? Duik in de wereld van de koolteelt en maak jouw tuin tot een waar paradijs van kleur en smaak.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter

De Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter kan je maart-september zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter bloeit nvt. 

De Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kool zaden assortiment zaadlint 6 soorten kolen 240 zaden 7,2 meter vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.