Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Franchi Kalebas Tromba D’Albenga

Franchi Kalebas Tromba D'Albenga

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Kalebas Tromba D'Albenga groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Kalebas Tromba D'Albenga

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Franchi Kalebas Tromba D'Albenga

De Franchi Kalebas Tromba D'Albenga is een prachtige en unieke toevoeging aan uw tuin. Deze zomerse kalebas heeft lange, sierlijk gebogen vruchten die zowel functioneel als decoratief kunnen zijn. U kunt ze plukken als kleine courgettes en ze gebruiken in heerlijke gerechten of ze laten doorgroeien voor een indrukwekkende decoratie. Deze kalebas is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een veelzijdige groente. U kunt de jonge vruchten gebruiken in salades, roerbakgerechten, of zelfs vullen en bakken. Ze hebben een milde en delicate smaak die perfect past bij verschillende kruiden en specerijen. Daarnaast kunnen de volgroeide vruchten worden gebruikt als decoratieve elementen in uw huis of tuin. Denk aan het maken van kleurrijke en originele bloemstukken of het creëren van een uniek en eigenzinnig accent in uw interieur. Met de Franchi Kalebas Tromba D'Albenga haalt u niet alleen een veelzijdige groente in huis, maar ook een prachtige en interessante plant. Deze kalebas is gemakkelijk te kweken en gedijt goed in zowel volle grond als in grote potten. Bovendien is deze variëteit zeer productief, waardoor u lang van de oogst kunt genieten. Voeg een vleugje creativiteit toe aan uw tuin en keuken met de Franchi Kalebas Tromba D'Albenga!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Kalebas Tromba D'Albenga

De Franchi Kalebas Tromba D'Albenga kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Franchi Kalebas Tromba D'Albenga bloeit . 

De Franchi Kalebas Tromba D'Albenga is . Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Kalebas Tromba D'Albenga kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Kalebas Tromba D'Albenga groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Kalebas Tromba D'Albenga vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.