Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Rode Kool Klimaro F1- biologischtezaad

Buzzy® Organic Rode Kool Klimaro F1- biologischtezaad

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Rode Kool Klimaro F1- biologischtezaad groeit . Deze Kool wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Rode Kool Klimaro F1- biologischtezaad

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Rode Kool Klimaro F1- biologischtezaad

Klimaro is een bijzondere rode koolvariëteit die zowel geschikt is voor langdurige opslag als voor directe consumptie. Deze prachtige rode kolen kunnen een gewicht bereiken van ongeveer 3 tot 4 kg en hebben een stevige structuur. Ze zijn bovendien zeer resistent tegen roodrot, waardoor ze langdurig vers blijven. Deze kolen zijn perfect om gedurende maar liefst 9 maanden te bewaren. Het kweken van Klimaro is eenvoudig en kan gedaan worden van maart tot en met begin juni. Zaai de zaden op een geschikte locatie en verplaats de zaailingen naar een grotere ruimte zodra ze voldoende zijn gegroeid. Met de juiste verzorging en aandacht zal deze biologische rode koolvariëteit u belonen met een overvloedige oogst van prachtige, smaakvolle kolen. Voeg nu deze biologische rode koolvariëteit, Buzzy® Organic Rode Kool Klimaro F1- biologischtezaad, toe aan uw moestuin en geniet van het gemak van langdurige opslag en de veelzijdigheid van verse consumptie. Klimaro zal u verbazen met zijn stevige structuur, resistentie tegen roodrot en zijn vermogen om tot wel 9 maanden bewaard te worden. Bestel vandaag nog uw zaden en geniet binnenkort van heerlijke, zelfgekweekte rode kolen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Rode Kool Klimaro F1- biologischtezaad

De Buzzy® Organic Rode Kool Klimaro F1- biologischtezaad kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Organic Rode Kool Klimaro F1- biologischtezaad bloeit . 

De Buzzy® Organic Rode Kool Klimaro F1- biologischtezaad is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Rode Kool Klimaro F1- biologischtezaad kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Rode Kool Klimaro F1- biologischtezaad groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Rode Kool Klimaro F1- biologischtezaad vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.