Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Bonen Amethyst Middelfijnegekleurde boontjes

Bonen Amethyst Middelfijnegekleurde boontjes

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Bonen Amethyst Middelfijnegekleurde boontjes groeit oogsten: juli-oktober. Deze Bonen wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Bonen Amethyst Middelfijnegekleurde boontjes

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Bonen Amethyst Middelfijnegekleurde boontjes

De Bonen Amethyst Middelfijne zijn absoluut een lust voor het oog! Deze boontjes hebben een middelfijne structuur en zijn prachtig paars gekleurd. Met een gemiddelde lengte van 14 cm en een diameter van 9 mm, zijn ze perfect qua formaat. Wat deze boontjes extra bijzonder maakt, is het verrassende kleurveranderingseffect tijdens het koken. De intense paarse kleur transformeert naar een verfrissende groene tint, waardoor ze er niet alleen heerlijk uitzien, maar ook een ware smaaksensatie bieden. De Bonen Amethyst Middelfijne zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer veelzijdig in gebruik. Ze zijn perfect geschikt om in te vriezen, waardoor je het hele jaar door van deze heerlijke boontjes kunt genieten. Voeg ze toe aan je favoriete gerechten, salades of roerbakgerechten voor een extra kleurrijke en smaakvolle touch. Deze boontjes zijn een absolute must-have voor elke culinaire liefhebber!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Bonen Amethyst Middelfijnegekleurde boontjes

De Bonen Amethyst Middelfijnegekleurde boontjes kan je oogsten: juli-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Bonen Amethyst Middelfijnegekleurde boontjes bloeit nvt. 

De Bonen Amethyst Middelfijnegekleurde boontjes is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Bonen Amethyst Middelfijnegekleurde boontjes kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Bonen Amethyst Middelfijnegekleurde boontjes groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Bonen Amethyst Middelfijnegekleurde boontjes vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.