Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana Biologisch

Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 90 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana Biologisch

Aantal in verpakking150 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana Biologisch

Een uniek Italiaans ras, dat al in 1885 bekend stond als 'Cavolo Nero' of 'Tuscan Black Palm'. Deze biologische Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana is een prachtige (sier)boerenkool met langwerpig, tongvormig blad in een diepe blauwgroene kleur. De planten groeien uit tot een palmachtige vorm, wat een opvallend en decoratief element toevoegt aan elke tuin. Deze boerenkool kan zowel in de siertuin als in potten of containers worden gekweekt. Zaai de zaden op een plantbed of rechtstreeks in (pers)potjes en houd de grond vochtig. Rond juni/juli kunnen de volgroeide planten worden uitgeplant in een goed bewerkte en bemeste grond. Naast de decoratieve waarde is deze boerenkool ook nog eens erg lekker in diverse gerechten, zoals soep en roerbakgerechten. De Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana Biologisch voegt niet alleen schoonheid toe aan uw tuin, maar ook een heerlijke smaak aan uw maaltijden.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana Biologisch

De Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana Biologisch bloeit nvt. 

De Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana Biologisch is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana Biologisch groeit maximaal tot 90 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Palmboerenkool Nero di Toscana Biologisch vind je 150 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.