Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Xotica Okra

Buzzy® Xotica Okra

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Xotica Okra groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Xotica Okra

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Xotica Okra

De Buzzy® Xotica Okra is een veelzijdige groente die perfect is voor liefhebbers van exotische smaken. Deze Okra Clemson is ideaal voor het bereiden van heerlijke sauzen, smaakvolle soepen en smeuïge stoofschotels. De Okra wordt al eeuwenlang gegeten in landen rondom de Middellandse Zee tot in het Verre Oosten, en nu kun je deze exotische delicatesse ook zelf in jouw eigen tuin laten groeien. Begin met het zaaien van de Buzzy® Xotica Okra binnenshuis vanaf midden maart, bij een temperatuur van 21 - 23 ºC. Hierdoor creëer je de ideale omstandigheden voor een gezonde groei. Zodra de plantjes sterk genoeg zijn, kun je ze in een kas of serre uitplanten vanaf eind mei. Hier kunnen ze zich verder ontwikkelen en profiteren van de beschermde omgeving. Met de Buzzy® Xotica Okra geniet je niet alleen van een heerlijke smaak, maar ook van een prachtige toevoeging aan je tuin. De planten groeien uit tot mooie, groene struiken die je tuin een tropische uitstraling geven. Daarnaast is de Okra een bron van voedingsstoffen en antioxidanten, waardoor het ook nog eens een gezonde keuze is. Voeg een vleugje exotisme toe aan je culinaire avonturen en kies voor de Buzzy® Xotica Okra. Laat je verrassen door de unieke smaak en geniet van de voldoening.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Xotica Okra

De Buzzy® Xotica Okra kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Xotica Okra bloeit . 

De Buzzy® Xotica Okra is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Xotica Okra kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Xotica Okra groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Xotica Okra vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.