Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch

Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Augurk wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch

Aantal in verpakking30 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch

De Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch is een unieke augurk die vrij is van bitterheid en bestand is tegen ziektes zoals vruchtvuur en mozaïek. Deze eigenschappen maken het een ideale keuze voor tuinliefhebbers die op zoek zijn naar gezonde en smakelijke augurken. Deze augurken zijn speciaal ontwikkeld voor de "fijne pluk" methode, wat betekent dat ze continu nieuwe vruchten blijven produceren. De vruchten hebben lichte stekels, waardoor ze een interessante textuur hebben. Om de Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch te kweken, moet je beginnen met zaaien onder glas in een zaaibak. Later kun je de zaailingen voorzichtig verplanten of direct zaaien in potten van ongeveer 8 cm met 2-3 zaden per pot. Het is belangrijk om na het ontkiemen slechts één plant per pot over te houden, zodat de planten sterker worden. Vanaf half mei kunnen de planten worden uitgeplant op een beschutte en zonnige plek, uit de wind. Dit moet gebeuren zodra de planten 2 echte blaadjes hebben. Indien gewenst kunnen de augurken aan draad worden opgekweekt om de groei te ondersteunen. Met de Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch kun je genieten van heerlijke augurken die vrij zijn van bitterheid en resistent zijn tegen ziektes. Deze augurken zijn perfect voor liefhebbers van verse groenten die graag hun eigen gezonde en smakelijke augur.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch

De Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch is Augurk. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Augurk Hokus Biologisch vind je 30 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.