Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Okra Clemson Spineless

Sluis Garden Okra Clemson Spineless

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Okra Clemson Spineless groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 160 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Okra Clemson Spineless

Aantal in verpakking30 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Okra Clemson Spineless

De Sluis Garden Okra Clemson Spineless is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Met zijn vrij hoge planten en fraaie gele bloemen met een donkerrood hart, zal deze plant zeker de aandacht trekken. Maar het is niet alleen zijn uiterlijk dat deze okra bijzonder maakt. De vruchten van de Sluis Garden Okra Clemson Spineless zijn snel hard en vezelig, daarom is het belangrijk om ze vroeg en regelmatig te oogsten. Dit zorgt er ook voor dat er nieuwe vruchten blijven groeien. De smaak van deze okra lijkt op een unieke kruising tussen asperges en aubergines, waardoor het een interessante toevoeging is aan verschillende gerechten. Bij het uitplanten is het belangrijk om de wortels niet te beschadigen, zodat de plant goed kan groeien. Gelukkig groeit de Sluis Garden Okra Clemson Spineless snel en is hij al in ongeveer 60 zomerse dagen klaar om geoogst te worden. Het is belangrijk om de onrijpe vruchten 4 tot 5 dagen na de bloei te plukken, zodat ze op het juiste moment geoogst worden en de beste smaak hebben. Kortom, deze okra is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een heerlijke toevoeging aan allerlei gerechten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Okra Clemson Spineless

De Sluis Garden Okra Clemson Spineless kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Okra Clemson Spineless bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Okra Clemson Spineless is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Okra Clemson Spineless kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Okra Clemson Spineless groeit maximaal tot 160 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Okra Clemson Spineless vind je 30 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.