Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Tomaat Sungold F1

Sluis Garden Tomaat Sungold F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Tomaat Sungold F1 groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Tomaat Sungold F1

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Tomaat Sungold F1

Ontdek de Sluis Garden Tomaat Sungold F1, een prachtige toevoeging aan je tuin! Deze tomatenplant produceert lange trossen met heerlijke, sappige oranje kersgrote tomaten. Of je ze nu als snack wilt eten of ze wilt toevoegen aan je salades, deze tomaten zorgen voor een smaakexplosie in je gerechten. Deze hybride tomatenplant is geschikt voor zowel kas- als buitenteelt. Wil je liever een opkweek in grote potten? Geen probleem! De Sluis Garden Tomaat Sungold F1 gedijt ook perfect in grote potten. Begin met zaaien in een zaaibakje en zodra de plantjes hanteerbaar zijn, kun je ze verplanten naar (pers)potten. Vervolgens kun je ze in de kas of buiten op een warme en beschutte plaats uitplanten. Om een optimale groei te garanderen, is het belangrijk om na ongeveer 4 vruchttrossen de top uit de plant te knijpen. Vergeet ook niet om de uitlopers in de oksels van de bladeren altijd weg te nemen. Door deze zogenaamde "dieven" te verwijderen, zorg je ervoor dat de plant al zijn energie kan richten op de ontwikkeling van de tomaten. Na verloop van tijd kun je de plant wat bijmesten met tomatenvoeding, zodat hij alle voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft om gezond en productief te blijven. Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan je tuin met de Sluis Garden Toma.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Tomaat Sungold F1

De Sluis Garden Tomaat Sungold F1 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Tomaat Sungold F1 bloeit . 

De Sluis Garden Tomaat Sungold F1 is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Tomaat Sungold F1 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Tomaat Sungold F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Tomaat Sungold F1 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.