Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologischtezaad

Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologischtezaad

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologischtezaad groeit . Deze Tomaten wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologischtezaad

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologischtezaad

Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologisch zaad is een fantastische keuze voor liefhebbers van tomaten. Deze productieve struiktomaat heeft een unieke eigenschap, namelijk dat hij niet getopt hoeft te worden. Dit betekent dat de plant van nature compact blijft en geen snoeiwerk vereist. In Italië staat de Principe Borghese bekend als hét klassieke ras voor zongedroogde tomaten. De smaak is dan ook ongeëvenaard, zelfs wanneer ze vers geconsumeerd worden. Met deze tomaten geniet je van een echte "heirloom" tomatensmaak. Je kunt beginnen met het voorzaaien van de zaden vanaf eind februari tot eind mei. Vervolgens kunnen de jonge plantjes onder glas worden uitgeplant zodra ze groot genoeg zijn. Als alternatief kunnen ze ook buiten worden geplant vanaf eind mei, wanneer de kans op vorst is geweken. Met Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologisch zaad haal je niet alleen een smaakvolle tomaat in huis, maar ook een stukje Italiaanse culinaire geschiedenis. Geniet van de heerlijke smaak en de gemakkelijke teelt van deze bijzondere tomatensoort.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologischtezaad

De Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologischtezaad kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologischtezaad bloeit . 

De Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologischtezaad is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologischtezaad kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologischtezaad groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Tomaten Principe Borghese- biologischtezaad vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.