Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2

Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2 groeit Voorjaar - zomer. Deze Selderij wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2

Aantal in verpakking875 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2

Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2 is een opvallend product dat je tuin zal verfraaien met zijn heldergele kleur. Deze bladselderij heeft geelgroene stelen zonder draad, die zowel rauw als gekookt gegeten kunnen worden. Het zaaien van deze bladselderij kan plaatsvinden van eind maart tot begin juli, rechtstreeks in de grond. Als je echter snellere opkomst wilt bereiken, kun je ervoor kiezen om de zaden onder glas voor te kiemen en de jonge plantjes later over te planten in (pers)potten. Vergeet niet om ze eerst af te harden voordat je ze in vochtige grond uitplant. Deze bijzondere bladselderij is niet alleen een lust voor het oog, maar heeft ook vele gezondheidsvoordelen. Het werkt vochtafdrijvend, wat kan helpen bij het reguleren van de vochtbalans in het lichaam. Daarnaast is het een calorie-arme groente, wat perfect is voor mensen die op hun gewicht letten. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze bladselderij ook nog eens zeer rijk aan vitamines. Kortom, met Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2 voeg je niet alleen kleur toe aan je tuin, maar ook aan je gezonde levensstijl.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2

De Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2 bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2 is Selderij. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2 groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Bladselderijgele Zelfblekende 2 vind je 875 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.