Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel

Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel groeit 4 weken. Deze Bieten wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel

De Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel is een prachtige toevoeging aan uw tuin of moestuin. Dit kleurrijke mengsel bestaat uit verschillende soorten snijbiet, waaronder de opvallende regenboogvariant. Na ongeveer 4 weken zijn de microgreens klaar om geoogst te worden als babyleaf. Het oogsten van deze microgreens is eenvoudig. Snijd de bladeren boven het groeipunt af en geniet van de heerlijke smaak en knapperige textuur. Het bijzondere aan dit mengsel is dat u na de eerste oogst vaak nog een tweede keer kunt oogsten, waardoor u langer kunt genieten van deze gezonde groente. De Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel is niet alleen lekker, maar ook een echte eyecatcher in uw gerechten. Voeg de microgreens toe aan salades voor een kleurrijk en smaakvol element, of gebruik ze als garnituur bij winterse gerechten. Met dit mengsel haalt u niet alleen een veelzijdige groente in huis, maar ook een ware smaakexplosie. Probeer het zelf en ontdek de mogelijkheden van dit prachtige regenboogmengsel.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel

De Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel kan je 4 weken zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel bloeit geen bloemen. 

De Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel is Bieten. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Microgreens, Snijbiet Regenboogmengsel vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.