Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 veredelde snackkomkommer Rijke oogst Eenvoudige teelt

Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 veredelde snackkomkommer Rijke oogst Eenvoudige teelt

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 veredelde snackkomkommer Rijke oogst Eenvoudige teelt groeit voorjaar en zomer. Deze Komkommer wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 veredelde snackkomkommer Rijke oogst Eenvoudige teelt

Aantal in verpakking5 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijdvoorjaar en zomer
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 veredelde snackkomkommer Rijke oogst Eenvoudige teelt

De Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 is een veredelde snackkomkommer die een rijke oogst oplevert. Met een lengte van ongeveer 15 cm en een zoete smaak, biedt deze originele en krokante variëteit een heerlijke snackoptie. Bovendien is deze komkommer goed bestand tegen meeldauw en het komkommervirus, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je eigen oogst. Voor het beste resultaat zaai je de zaden onder glas, bij voorkeur in potten. Komkommers gedijen goed bij warmte, dus het is aan te raden om ze in de kas op een afstand van 50 cm x 50 cm uit te planten. Als je een beschutte plek hebt, is het ook mogelijk om ze in potten te planten of direct in de volle grond. Om de plant te ondersteunen, raden wij aan om verticaal gespannen draden te gebruiken waar de komkommerplant zich aan kan hechten. Met de Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 haal je niet alleen een smakelijke snack in huis, maar ook een gemakkelijk te telen groente. Door de nieuwe details te benadrukken, zoals de goede resistentie tegen meeldauw en het komkommervirus en de mogelijkheid om de komkommerplant verticaal te laten groeien, wordt de productbeschrijving verder verrijkt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 veredelde snackkomkommer Rijke oogst Eenvoudige teelt

De Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 veredelde snackkomkommer Rijke oogst Eenvoudige teelt kan je voorjaar en zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 veredelde snackkomkommer Rijke oogst Eenvoudige teelt bloeit voorjaar en zomer. 

De Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 veredelde snackkomkommer Rijke oogst Eenvoudige teelt is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 veredelde snackkomkommer Rijke oogst Eenvoudige teelt kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 veredelde snackkomkommer Rijke oogst Eenvoudige teelt groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden Mini komkommer Picolino F1 veredelde snackkomkommer Rijke oogst Eenvoudige teelt vind je 5 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.