Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235

Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235

"De Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235 is een verbeterde Witkiem tuinboon met een buitengewoon gelijkmatige zetting. Deze tuinboon is niet alleen gezond en zeer vroeg te oogsten, maar levert ook een grote oogst op. Wat deze tuinboon extra bijzonder maakt, is zijn bontbloeiende en bruinkokende eigenschap, waardoor hij die heerlijk herkenbare tuinboonsmaak heeft. Vooral jonge tuinbonen zijn een ware traktatie voor de smaakpapillen. Om luisaantasting te voorkomen, is het raadzaam om de top van de plant te breken zodra de onderste peulen beginnen te vormen. Voor een vroege oogst kunt u deze tuinboon voorzaaien onder glas in potjes. Wilt u liever een latere oogst, dan kunt u de tuinboon direct in de vollegrond zaaien. Houd hierbij een afstand van 40 cm aan tussen de regels en plant elke 10 cm een boon. Deze plant is goed bestand tegen kou, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over vorstschade. Bovendien is de Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235 een stamboon, waardoor ondersteuning niet nodig is. Met de Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235 kunt u genieten van een overvloedige oogst van heerlijke tuinbonen met een unieke smaak. Of u nu een beginnende tuinier bent of een ervaren liefhebber, deze tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235

De Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235 bloeit . 

De Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235 is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Tuinboonkiem Vroma 3235 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.