Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder

Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder groeit . Deze Erwten wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder

Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder zijn perfect voor het kweken van verse, sappige doperwten in uw eigen tuin. Deze zaden kunnen worden gezaaid vanaf begin april tot half mei in de volle grond. Plaats de zaden in regels die 2-3 cm diep zijn. Het bijzondere aan deze doperwten is dat ze zonder rijshout of gaas kunnen worden gekweekt, waardoor het kweken ervan nog eenvoudiger wordt. Het is belangrijk om niet te vroeg te zaaien, omdat de doperwten van de Kelvedon Wonder-variëteit gevoelig zijn voor kou en nattigheid. Zorg ervoor dat de grond goed is opgewarmd voordat u begint met zaaien. Deze doperwtenplanten groeien tot een hoogte van ongeveer 60 cm, waardoor ze perfect zijn voor kleine tot middelgrote tuinen. Elke verpakking bevat 100 gram zaad, wat voldoende is voor het zaaien van een rij van ongeveer 16-20 meter. Geniet binnen de kortste keren van heerlijke, verse doperwten rechtstreeks uit uw eigen tuin met Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder

De Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder bloeit . 

De Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder is Erwten. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Doperwten Kelvedon Wonder vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.