Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Koriander

Kruiden zaden Koriander

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Koriander groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Koriander

Aantal in verpakking500 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Koriander

Koriander is een veelzijdig kruid dat een essentieel onderdeel is van de Oosterse en Marokkaanse keuken. Het voegt een heerlijke smaak toe aan stoofgerechten, Tajines en Oosterse soepen of curries met kokosmelk. Het is belangrijk om koriander niet te lang te laten meekoken, omdat de smaak anders verloren gaat. Daarom is het aan te raden om het kruid pas na het koken vers over het gerecht te strooien, zodat de smaak volledig behouden blijft. Als u een liefhebber bent van koriander en het regelmatig gebruikt in uw gerechten, is het een goed idee om zelf koriander te zaaien. Hierdoor kunt u altijd verse koriander bij de hand hebben. Bij ons kunt u online korianderzaad kopen, zodat u direct aan de slag kunt gaan met het kweken van uw eigen kruiden. Onze korianderzaden zijn van hoge kwaliteit en garanderen een succesvolle oogst. Zaai de zaden in een pot of in de volle grond en geniet binnenkort van uw eigen verse korianderblaadjes om uw gerechten mee te verrijken. Bestel vandaag nog uw korianderzaden en ervaar de voldoening van het zelf verbouwen van uw favoriete keukenkruid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Koriander

De Kruiden zaden Koriander kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden Koriander bloeit zomer. 

De Kruiden zaden Koriander is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Koriander kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Koriander groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Koriander vind je 500 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.