Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO

Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 80 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO

Aantal in verpakking500 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO

"Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO" is een product dat biologisch geteelde zaden bevat. Deze zaden zijn volgens de bekende botanicus Dodonaeus, in staat om "de hik te stoppen, alleen door zijn geur". De plant heeft prachtige geveerde en breekbare bladeren. De groengele schermvormige bloemen zijn geliefd en schitteren in talloze bloemstukken. Bovendien heeft het vers gesneden blad een heerlijke geur en past het perfect bij visgerechten. De gedroogde zaden zijn onmisbaar bij het inmaken. Om de zaden te planten, zaai je ze in de volle grond op regels en dun je ze uit zodra ze opkomen. De Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO is een bijzondere plant die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook veelzijdig in gebruik. De geveerde en breekbare bladeren voegen een elegante touch toe aan elke tuin. De schermvormige bloemen zijn een ware lust voor het oog en kunnen gebruikt worden om prachtige bloemstukken te creëren. Daarnaast heeft het vers gesneden blad een heerlijke geur die je zintuigen zal prikkelen. Het is de perfecte aanvulling op visgerechten, waardoor ze nog smaakvoller worden. Niet alleen de bladeren, maar ook de gedroogde zaden van de Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO hebben hun eigen bijzondere eigenschappen. Ze zijn onmisbaar bij het inmaken en voegen een unieke sma.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO

De Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO groeit maximaal tot 80 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Dille, Heksenkruid BIO vind je 500 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.