Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman

Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman groeit Voorjaar - zomer. Deze Bieten wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman

Aantal in verpakking240 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman

Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman zijn biologisch geteelde zaden voor het kweken van kogelronde, grote bieten met een gladde huid en bloedrood vruchtvlees. Deze variëteit, genaamd Storuman, is een verbetering ten opzichte van Kogel 2 en kan zeer lang geoogst worden, van de vroege zomer tot aan de late herfst. Bovendien is deze soort weinig gevoelig voor het doorschieten van de planten. Om de Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman te kweken, is het belangrijk om ze te zaaien op een goed bemeste grond en niet te dicht op elkaar. Zodra de plantjes een hoogte van 3 cm hebben bereikt, dienen ze te worden uitgedund op ongeveer 10 cm van elkaar. Het is ook belangrijk om de bieten op tijd te oogsten, anders worden ze te dik en te grof. Deze bieten zijn zeer goed bewaarbaar en voor de winteropslag dienen de bladeren te worden afgedraaid in plaats van gesneden. Met de Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman ben je verzekerd van smakelijke en gezonde bieten die je gedurende een lange periode kunt oogsten. Geniet van de heerlijke smaak en de vele culinaire mogelijkheden die deze bieten bieden. Voeg ze toe aan salades, stoofschotels of maak er een smakelijk bijgerecht van. De keuze is aan jou!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman

De Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman is Bieten. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Rode Biet Kogel 2 Storuman vind je 240 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.