Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Aardbei Delician F1

Van Hemert Aardbei Delician F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Aardbei Delician F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Aardbei Delician F1

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Aardbei Delician F1

Van Hemert Aardbei Delician F1 is een fantastische keuze voor liefhebbers van aardbeien. Deze speciale soort is een doordrager, wat betekent dat je gedurende de hele zomer kunt genieten van mooie, grote en smaakvolle aardbeien. Of je nu een volle grond, kas, platte bak of grote bloembakken hebt, deze aardbeien gedijen onder goede omstandigheden overal. Het zaad van F1 hybrides is kostbaar, dus het is belangrijk om voorzichtig te zaaien. Voor het beste resultaat kun je het zaad onder glas voorzaaien bij een temperatuur van ongeveer 22 graden. Dit kun je doen van januari tot half mei. Let op dat je het zaaisel niet te snel weggooit, aangezien er nog tot wel 6 weken nakieming kan plaatsvinden. Houd het zaaisel vochtig en na ongeveer 6 tot 10 weken kun je de planten buiten laten wennen voordat je ze uitplant. Van half april tot begin juni kun je de aardbeien buiten uitplanten op een beschutte plaats met volle zon. Als je een kas of platte bak hebt, kun je ze daar ook planten. Houd een plantafstand van 40 x 50 cm aan en geef de planten regelmatig water. Verwijder ook de lange uitlopers om de groei en vruchtzetting te bevorderen. Vanaf eind juni tot midden oktober kun je genieten van heerlijke, verse aardbeien. Met Van Hemert Aardbei Delician F1 breng je de zomer in je tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Aardbei Delician F1

De Van Hemert Aardbei Delician F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Aardbei Delician F1 bloeit Zomer. 

De Van Hemert Aardbei Delician F1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Aardbei Delician F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Aardbei Delician F1 groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Aardbei Delician F1 vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.