Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaat Paola F1 Hybride Vaste tomaat met een uitstekende smaak

Tomaat Paola F1 Hybride Vaste tomaat met een uitstekende smaak

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaat Paola F1 Hybride Vaste tomaat met een uitstekende smaak groeit oogsten: juli-oktober. Deze Tomaat wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaat Paola F1 Hybride Vaste tomaat met een uitstekende smaak

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Tomaat Paola F1 Hybride Vaste tomaat met een uitstekende smaak

De Tomaat Paola F1 Hybride is een prachtige, ronde en compacte tomaat met een buitengewone smaak. Deze tomaat is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van vaste tomaten die niet alleen heerlijk smaken, maar er ook nog eens fantastisch uitzien op het bord. Met zijn dieprode kleur en perfect ronde vorm is de Tomaat Paola F1 Hybride een ware eyecatcher in elke salade of gerecht. Wat deze tomaat extra bijzonder maakt, is dat hij per tros kan worden geoogst. Dit betekent dat je meerdere tomaten tegelijkertijd kunt plukken en van hun smaak kunt genieten. Ideaal voor degenen die graag verse tomaten gebruiken in sauzen, soepen of gewoon als gezonde snack. De Tomaat Paola F1 Hybride is ook zeer geschikt voor teelt in de openlucht. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, deze tomaat is gemakkelijk te kweken en vereist niet veel onderhoud. Zorg voor voldoende zonlicht en regelmatig water geven, en je zult beloond worden met een overvloedige oogst van heerlijke tomaten. Voeg deze smaakvolle en veelzijdige tomaat toe aan je moestuin en geniet van de pure en volle smaak van de Tomaat Paola F1 Hybride.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaat Paola F1 Hybride Vaste tomaat met een uitstekende smaak

De Tomaat Paola F1 Hybride Vaste tomaat met een uitstekende smaak kan je oogsten: juli-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Tomaat Paola F1 Hybride Vaste tomaat met een uitstekende smaak bloeit nvt. 

De Tomaat Paola F1 Hybride Vaste tomaat met een uitstekende smaak is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaat Paola F1 Hybride Vaste tomaat met een uitstekende smaak kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaat Paola F1 Hybride Vaste tomaat met een uitstekende smaak groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaat Paola F1 Hybride Vaste tomaat met een uitstekende smaak vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.