Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Prei Winterreuzen 2

Sluis Garden Prei Winterreuzen 2

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Prei Winterreuzen 2 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Prei Winterreuzen 2

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Prei Winterreuzen 2

De Sluis Garden Prei Winterreuzen 2 is een winterprei die bestand is tegen extreme vorst. Met deze prei kunt u genieten van een oogst die doorgaat tot het einde van de winter. De prei produceert stelen van ongeveer 20 cm lang, die een prachtige donkergroene kleur hebben. Deze preisoort is redelijk resistent tegen ziektes en plagen, waardoor u kunt genieten van een gezonde oogst. Daarnaast is de prei na de oogst nog enige tijd bewaarbaar, zodat u er lang plezier van kunt hebben. Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om de Sluis Garden Prei Winterreuzen 2 onder glas te zaaien of buiten op een zaaibed tot half juni. Dun zaaien is belangrijk, zodat de planten voldoende ruimte hebben om te groeien. Zodra de planten de dikte van een potlood hebben bereikt, kunt u ze uitplanten in een plantgat van 18 cm diep. Laat de planten met de wortels op de bodem van het plantgat zakken en geef ze een beetje water. Het plantgat zal zichzelf vullen naarmate de plant groeit, waardoor de prei optimaal kan gedijen. Met de Sluis Garden Prei Winterreuzen 2 kunt u genieten van een overvloedige oogst van smaakvolle, donkergroene prei die lang meegaat. Deze winterprei is een geweldige aanvulling op uw tuin en zal u voorzien van heerlijke prei gedurende de hele.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Prei Winterreuzen 2

De Sluis Garden Prei Winterreuzen 2 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Prei Winterreuzen 2 bloeit . 

De Sluis Garden Prei Winterreuzen 2 is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Prei Winterreuzen 2 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Prei Winterreuzen 2 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Prei Winterreuzen 2 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.