Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy zaden Knoflook-Bieslook chinese

Buzzy zaden Knoflook-Bieslook chinese

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy zaden Knoflook-Bieslook chinese groeit Juni - Augustus. Deze wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy zaden Knoflook-Bieslook chinese

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd3 maanden
BloeiperiodeZomer, Najaar

 

Omschrijving van de Buzzy zaden Knoflook-Bieslook chinese

De Buzzy zaden Knoflook-Bieslook Chinese zijn perfect voor liefhebbers van een verfijnde en delicate knoflooksmaak. Deze zaden zullen je tuin verrijken met lange, smalle en grasachtige bieslookstengels. Maar dat is niet alles, want als je deze stengels niet afknipt, worden ze in het tweede jaar beloond met prachtige violet-blauwe bloemen die je tuin een betoverende en kleurrijke uitstraling geven. Met deze Buzzy zaden creëer je niet alleen een smaakvol kruid in je keuken, maar ook een visueel spektakel in je tuin. De Chinese bieslook is een veelzijdige plant die zowel in een moestuin als in een bloementuin kan worden geplant. De combinatie van de fijne knoflooksmaak en de elegante violet-blauwe bloemen maakt deze plant een absolute must-have voor elke tuinliefhebber. Dus waar wacht je nog op? Haal deze Buzzy zaden Knoflook-Bieslook Chinese in huis en geniet van de heerlijke smaak en prachtige bloemen die deze plant te bieden heeft. Zorg ervoor dat je de bieslookstengels op tijd afknipt om te voorkomen dat ze in bloei komen, tenzij je wilt genieten van de betoverende aanblik van de violet-blauwe bloemen. Voeg een vleugje exotische smaak toe aan je gerechten en fleur je tuin op met deze bijzondere plant!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy zaden Knoflook-Bieslook chinese

De Buzzy zaden Knoflook-Bieslook chinese kan je Juni - Augustus zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Najaar.

De Buzzy zaden Knoflook-Bieslook chinese bloeit 3 maanden. 

De Buzzy zaden Knoflook-Bieslook chinese is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy zaden Knoflook-Bieslook chinese kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy zaden Knoflook-Bieslook chinese groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy zaden Knoflook-Bieslook chinese vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.