Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Vilmorin Bieslook Tres Commune BIO V457B

Vilmorin Bieslook Tres Commune BIO V457B

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Vilmorin Bieslook Tres Commune BIO V457B groeit lente - zomer. Deze wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Vilmorin Bieslook Tres Commune BIO V457B

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdoogstbaar vanaf juli
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Vilmorin Bieslook Tres Commune BIO V457B

Wil je biologische bieslook kweken in je eigen moestuin? Dan zijn de kwalitatieve zaden van Vilmorin de perfecte keuze. Met deze zaden groeien er prachtige bieslookpijpjes die je keer op keer kunt oogsten. Het beste van alles is dat ze na elke snijbeurt snel weer teruggroeien, zodat je steeds kunt genieten van heerlijke biologische bieslook uit je eigen tuin. Bieslook is een onmisbare smaakmaker in salades en sauzen, dus met deze zaden heb je altijd een verse voorraad bij de hand. Met de Vilmorin Bieslook Tres Commune BIO V457B zaden ben je verzekerd van een succesvolle oogst. Deze zaden zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor gezonde en sterke bieslookplanten. Het kweken van biologische bieslook was nog nooit zo eenvoudig. Plant de zaden in goed bemeste grond en geef ze regelmatig water. Binnen de kortste keren zul je zien hoe de bieslookpijpjes hun weg naar boven vinden en je tuin verrijken met hun heerlijke aroma. Met deze zaden heb je altijd verse en smaakvolle bieslook binnen handbereik, rechtstreeks uit je eigen tuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Vilmorin Bieslook Tres Commune BIO V457B

De Vilmorin Bieslook Tres Commune BIO V457B kan je lente - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Vilmorin Bieslook Tres Commune BIO V457B bloeit oogstbaar vanaf juli. 

De Vilmorin Bieslook Tres Commune BIO V457B is . Heerlijk om mee te koken.

De Vilmorin Bieslook Tres Commune BIO V457B kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Vilmorin Bieslook Tres Commune BIO V457B groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Vilmorin Bieslook Tres Commune BIO V457B vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.