Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Xotica Amsoi

Buzzy® Xotica Amsoi

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Xotica Amsoi groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Xotica Amsoi

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Xotica Amsoi

De Buzzy® Xotica Amsoi Rood is een verrukkelijke toevoeging aan je moestuin. Deze losse bladkool heeft een pittige smaak die je gerechten een heerlijke kick geeft. Wat deze Amsoi Rood echt bijzonder maakt, is dat je het als dunsel kunt eten. Door niet te diep te snijden, kun je meerdere keren oogsten en zo van een continue voorraad genieten. Om deze heerlijke bladkool te kweken, kun je ervoor kiezen om het onder glas of een plastic tunnel te zaaien van maart tot oktober. Maar je kunt het ook buiten zaaien van half juli tot begin september. Zaai de zaden in regels en dun ze uit zodra ze opkomen. Houd een plantafstand van ongeveer 20 x 20 cm aan voor optimale groei. Het beste van alles is dat deze planten goed bestand zijn tegen vorst, dus je kunt er ook in de koudere maanden van genieten. Deze Amsoi Rood is niet alleen geschikt voor in salades, maar ook perfect om te roerbakken. Voeg het toe aan je favoriete wokgerechten voor een extra smaakvolle en gezonde twist. Met de Buzzy® Xotica Amsoi Rood haal je een veelzijdige en smaakvolle groente in huis die niet mag ontbreken in je tuin. Geniet van de heerlijke pittige smaak en de mogelijkheid om keer op keer te oogsten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Xotica Amsoi

De Buzzy® Xotica Amsoi kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Xotica Amsoi bloeit . 

De Buzzy® Xotica Amsoi is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Xotica Amsoi kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Xotica Amsoi groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Xotica Amsoi vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.