Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden

Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden groeit . Deze Bonen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden

Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden zijn biologisch geteelde zaden van tuinderskwaliteit. Deze bonen kunnen vroeg in het seizoen worden geoogst en hebben fijne peulen van ongeveer 20 cm lang. Ze zijn zeer productief en bieden een overvloedige oogst. Wat deze bonen speciaal maakt, is dat de peulen van de Maxi-variant boven de bladeren hangen, waardoor ze gemakkelijk te plukken zijn en goed bestand zijn tegen slechte weersomstandigheden. De koffiekleurige zaden van de Sluis Garden Stamslaboon Maxi zijn ook beter bestand tegen minder gunstige omstandigheden. Het is belangrijk om te weten dat bonen warmte nodig hebben en gevoelig zijn voor te veel wind en nachtvorst, wat schadelijk kan zijn voor de groei en de opbrengst. Het is daarom aan te raden om deze bonen pas na half mei in de vollegrond te zaaien of uit te planten. Bij het zaaien van de Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden is het belangrijk om een rijafstand van ongeveer 40 cm aan te houden, met elke 10 cm een boon. Omdat het een stamboon is, heeft deze variant geen ondersteuning nodig tijdens de groei. Deze bonen bieden niet alleen een smakelijke toevoeging aan uw tuin, maar zijn ook een duurzame keuze vanwege de biologische teelt. Haal het beste uit uw moestuin met de Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden

De Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden bloeit . 

De Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Stamslaboon Maxi BIO zaden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.