Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Broccoli zadenSprouting Early

Broccoli zadenSprouting Early

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Broccoli zadenSprouting Early groeit voorjaar tot najaar. Deze Broccoli wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Broccoli zadenSprouting Early

Aantal in verpakking500 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdn.v.t.
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Broccoli zadenSprouting Early

Broccoli Purple Sprouting Early is een unieke broccolisoort die perfect is voor de winter. In tegenstelling tot andere soorten broccoli, moet je deze pas in het tweede jaar na het zaaien oogsten. Deze speciale broccolisoort staat ook bekend als Asperge broccoli, Spruitbroccoli en Speerbroccoli. Het is een zeer eenvoudig te kweken soort met een prachtige en aparte kleur. De broccolihoofdjes van Purple Sprouting Early zijn kleiner dan die van zomerbroccoli, maar deze soort heeft een verfijnde en heerlijke smaak. Je zult verrast zijn door de combinatie van paarse kleine hoofdjes, zacht groene bladeren met paarse nerven en paarse stengels. Het is niet alleen het bloemhoofdje dat je kunt eten, maar ook de jonge stengels en het blad van de plant zijn eetbaar. Deze bijzondere broccolisoort kan worden geoogst van maart tot april, in het vroege voorjaar, tijdens niet al te strenge winters. Houd er echter rekening mee dat de paarse kleur tijdens het koken zal verdwijnen. Geniet van de unieke smaak en aantrekkelijke uitstraling van de Purple Sprouting Early broccolisoort en voeg een heerlijke en gezonde toevoeging toe aan je wintermaaltijden.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Broccoli zadenSprouting Early

De Broccoli zadenSprouting Early kan je voorjaar tot najaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Broccoli zadenSprouting Early bloeit n.v.t.. 

De Broccoli zadenSprouting Early is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Broccoli zadenSprouting Early kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Broccoli zadenSprouting Early groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Broccoli zadenSprouting Early vind je 500 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.