Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling

Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling

De Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling is een heerlijke pompoen met een unieke uitstraling. Deze kleine pompoen heeft een lichte kleur met donkergroene strepen, wat zorgt voor een prachtig contrast. Maar het is niet alleen het uiterlijk dat deze pompoen zo bijzonder maakt, het heeft ook een verrukkelijk zoete smaak. De Sweet Dumpling is perfect om te gebruiken in verschillende gerechten. Een suggestie is om de rijpe vrucht uit te hollen en het zachte vlees te roerbakken met zoet-pikante pepers. Vul vervolgens de pompoen met dit mengsel en maak het af met wat heerlijke geitenkaas. Het resultaat is een smaakvolle en kleurrijke maaltijd die gegarandeerd indruk zal maken op uw gasten. Om te genieten van deze heerlijke pompoen kunt u beginnen met zaaien in april-mei, in potten onder glas. Vanaf half mei is het ook mogelijk om direct in de volle grond te zaaien. Met de Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling kunt u niet alleen genieten van een smaakvolle pompoen, maar ook van het plezier van het zelf kweken van uw eigen groenten. Dus waar wacht u nog op? Laat uw tuin bloeien met deze geweldige pompoen en geniet van de heerlijke smaak.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling

De Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling bloeit Zomer. 

De Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Wintersquash Sweet Dumpling vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.