Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse

Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse groeit Voorjaar - zomer. Deze Spinazie wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse

De Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse is een fantastische plant voor liefhebbers van rankende, warmteminnende gewassen. Onder glas kan men hier enorm van genieten. Maar ook in de volle grond kan deze plant vanaf half mei tot bloei komen. Daarnaast gedijt deze spinazie uitstekend in grote potten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor tuiniers met beperkte ruimte. Deze zachte en pikante groente is een heerlijke variatie op traditionele spinazie. Het kan op dezelfde manier worden bereid en genoten. Voor vroege oogst is het aan te raden om de zaden onder glas op (pers)potten te zaaien. Voor een latere oogst kunnen de zaden direct in de volle grond worden gezaaid. Een belangrijke tip: laat de zaden voor het zaaien 12 uur weken, dit zal de kiemkracht bevorderen en zorgen voor een overvloedige oogst. Met de Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse haal je niet alleen een smaakvolle groente in huis, maar ook een decoratieve plant die je tuin of balkon zal opfleuren. Geniet van de verse en verrassende smaak van deze bijzondere spinazievariant en ontdek de vele culinaire mogelijkheden die het te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse

De Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Spinazie Nieuw Zeelandse vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.