Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Spitskool Express vroege teelt

Spitskool Express vroege teelt

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Spitskool Express vroege teelt groeit oogsten:juli-september. Deze Kool wordt maximaal 35 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Spitskool Express vroege teelt

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Spitskool Express vroege teelt

De Spitskool Express vroege teelt is een verbazingwekkende toevoeging aan uw moestuin. Deze unieke spitsgroeiende sluitkool is speciaal ontwikkeld om te gedijen in de vroege teeltperiode. Met zijn slanke en spitse vorm is deze kool niet alleen een lust voor het oog, maar biedt hij ook een heerlijke smaak die uw gerechten zal verrijken. Om de beste resultaten te behalen met de Spitskool Express vroege teelt, is het essentieel om te zorgen voor een rijke grond met een goede, constante vochtvoorziening. Deze koolplant gedijt het beste in een vruchtbare bodem waarin voedingsstoffen in overvloed aanwezig zijn. Het is belangrijk om regelmatig water te geven zodat de koolplant altijd voldoende vocht heeft om optimaal te groeien. Met de Spitskool Express vroege teelt kunt u genieten van heerlijke en verse kool rechtstreeks uit uw eigen tuin. Voeg deze bijzondere koolvariant toe aan uw moestuin en laat uw gasten versteld staan van de smaak en schoonheid van deze spitsgroeiende sluitkool.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Spitskool Express vroege teelt

De Spitskool Express vroege teelt kan je oogsten:juli-september zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Spitskool Express vroege teelt bloeit . 

De Spitskool Express vroege teelt is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Spitskool Express vroege teelt kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Spitskool Express vroege teelt groeit maximaal tot 35 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Spitskool Express vroege teelt vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.