Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Baza Tea Garden Bio

Baza Tea Garden Bio

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Baza Tea Garden Bio groeit Mei t/m september. Deze wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Baza Tea Garden Bio

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdMei t/m september
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Baza Tea Garden Bio

Geniet van een authentieke thee-ervaring met de Baza Tea Garden Bio. Nu kun je je eigen thee kweken in het comfort van je eigen huis, het hele jaar door. Plaats de Baza-RAG-kweektas eenvoudig op je vensterbank en begin met het kweken van heerlijke gewassen die perfect zijn voor het zetten van verse thee. Wat deze kweekzakken echt speciaal maakt, is dat ze rechtstreeks uit India komen. Hier worden ze met de hand gemaakt van gebruikte theezakken, wat een duurzame en milieuvriendelijke keuze is. De productie vindt plaats onder vriendelijke omstandigheden, zodat je niet alleen van heerlijke thee kunt genieten, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Elke kweektas is gevuld met ongeveer 2,5 liter speciale kweekaarde, een zakje zaden en een handig plantlabel. Op het label vind je eenvoudige instructies om je gewassen succesvol te kweken. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, met de Baza Tea Garden Bio kun je gegarandeerd genieten van verse, zelfgemaakte thee, elke dag van het jaar.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Baza Tea Garden Bio

De Baza Tea Garden Bio kan je Mei t/m september zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Baza Tea Garden Bio bloeit Mei t/m september. 

De Baza Tea Garden Bio is . Heerlijk om mee te koken.

De Baza Tea Garden Bio kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Baza Tea Garden Bio groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Baza Tea Garden Bio vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.