Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Spinazie Nores

Hortitops Zaden Spinazie Nores

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Spinazie Nores groeit . Deze Spinazie wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Spinazie Nores

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Spinazie Nores

Spinazie - Nores, een heerlijke groente waar je het hele jaar door van kunt genieten! Deze zaden zijn perfect voor iedereen die van verse spinazie houdt en graag zijn eigen groenten kweekt. Met deze zaden kun je je eigen spinazieplanten laten groeien, zodat je altijd verse en smaakvolle spinazie bij de hand hebt. De Hortitops Zaden Spinazie Nores kunnen vanaf half april tot eind juli in de volle grond worden gezaaid. Je kunt ervoor kiezen om de zaden breedwerpig te zaaien of in regels. Als je jong blad wilt snijden, is het belangrijk om een afstand van 3-4 cm tussen de plantjes in een regel aan te houden. Voor volgroeide planten is een afstand van 25 cm nodig. Met deze zaden kun je zelf bepalen hoeveel spinazie je wilt kweken en wanneer je ervan wilt genieten. Je kunt de zaadjes zorgvuldig planten en ze vervolgens verzorgen tot ze volgroeid zijn. Het is een geweldige manier om betrokken te zijn bij het groeiproces van je eigen voedsel en om te genieten van de heerlijke, verse smaak van zelfgekweekte spinazie. Bestel vandaag nog je Hortitops Zaden Spinazie Nores en begin met het creëren van je eigen groene oase!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Spinazie Nores

De Hortitops Zaden Spinazie Nores kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Spinazie Nores bloeit . 

De Hortitops Zaden Spinazie Nores is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Spinazie Nores kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Spinazie Nores groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Spinazie Nores vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.