Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone

Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone groeit eind april tot september. Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdeind april tot september
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone

De Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone is een geweldig gewasje dat snel ontkiemt en een heerlijke frisse, maar ook pittige smaak heeft. Deze gekiemde plantjes kunnen vers gegeten worden en worden vaak gebruikt als broodbeleg, vooral in combinatie met kaas. Daarnaast zijn ze ook heerlijk in rauwkostsalades. Dit gewasje is ook ideaal voor kinderen om zelf te zaaien, bijvoorbeeld in de vorm van de eerste letter van hun naam. Binnen enkele dagen zien ze al het resultaat van hun inspanningen! Je kunt de Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone zaaien in de vollegrond vanaf eind april tot september. Als je eerder wilt oogsten, kun je dit ook binnen doen in een zaaibakje vanaf februari. Zet het bakje op een warme plek, zoals de vensterbank. Het zaad ontkiemt zelfs al op een laagje natte watten. Door regelmatig nieuw te zaaien, zul je constant kunnen genieten van gezond en smakelijk broodbeleg. Je kunt de plantjes oogsten enkele dagen nadat je ze hebt gezaaid, wanneer ze enkele centimeters hoog zijn. Knip de plantjes zo kort mogelijk af voor het beste resultaat. Met de Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone haal je niet alleen een heerlijk gewasje in huis, maar ook een leuke activiteit voor kinderen. Laat ze hun eigen tuinkers zaaien en geniet samen van de heerlijke smaak en het gezonde karakter van deze plantjes.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone

De Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone kan je eind april tot september zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone bloeit eind april tot september. 

De Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone is . Heerlijk om mee te koken.

De Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Oranjeband Zaden Tuinkers Gewone vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.