Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: PaprikaCalifornia Wonder

Protectate zaden: PaprikaCalifornia Wonder

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: PaprikaCalifornia Wonder groeit lente - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: PaprikaCalifornia Wonder

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Protectate zaden: PaprikaCalifornia Wonder

Protectate zaden: Paprika California Wonder is een fantastisch product voor liefhebbers van paprika's. Deze variant heeft een prachtige lichtoranje kleur wanneer ze rijp is, waardoor ze een opvallende toevoeging is aan elke moestuin. Deze paprika heeft een unieke vierkante vorm en bevat 3 tot 4 zaadhuisjes, wat zorgt voor een verfijnde smaakervaring. Het vruchtvlees is heerlijk dik en zoet, waardoor elke hap een ware smaaksensatie is. Bovendien is deze paprika zeer sterk en productief, waardoor u kunt genieten van een overvloedige oogst. Bescherm uw zaden met Protectate zaden: Paprika California Wonder. Deze zaden zijn van de hoogste kwaliteit en worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat uw planten gezond en sterk groeien. Met deze zaden kunt u uw eigen paprika's kweken en genieten van verse, smaakvolle groenten rechtstreeks uit uw eigen tuin. Voeg een vleugje kleur toe aan uw gerechten en geniet van de volle, zoete smaak van de California Wonder paprika. Ontdek de veelzijdigheid van deze paprika en laat uw creativiteit de vrije loop in de keuken. Bestel nu Protectate zaden: Paprika California Wonder en begin aan uw eigen tuinavontuur!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: PaprikaCalifornia Wonder

De Protectate zaden: PaprikaCalifornia Wonder kan je lente - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Protectate zaden: PaprikaCalifornia Wonder bloeit zomer. 

De Protectate zaden: PaprikaCalifornia Wonder is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: PaprikaCalifornia Wonder kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: PaprikaCalifornia Wonder groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: PaprikaCalifornia Wonder vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.