Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5

Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5

De Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5 is een buitengewone toevoeging aan elke salade of gerecht. Deze speciale wilde rucola, met zijn smal- en getandbladige structuur, is een favoriet onder de Italianen. Ze noemen het liefkozend Rucola Selvatica en prijzen de unieke smaak en textuur die het aan hun gerechten toevoegt. Wat deze wilde rucola onderscheidt van andere varianten is dat het iets langzamer groeit, waardoor het de tijd krijgt om zijn delicate smaak volledig te ontwikkelen. Het is een ware delicatesse die elke maaltijd verrijkt met zijn pikante en nootachtige aroma. De Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5 voegt niet alleen een heerlijke smaak toe, maar ook een visueel aantrekkelijke en kleurrijke dimensie aan uw gerechten. Met zijn levendige groene kleur en prachtig getande bladeren is deze wilde rucola een lust voor het oog. Het voegt een verfrissende en pittige kick toe aan salades, pasta's, pizza's en meer. Geef uw gerechten een vleugje Italiaanse flair en geniet van de authentieke smaak van Rucola Selvatica. De Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5 is een must-have voor fijnproevers en liefhebbers van de Italiaanse keuken. Probeer het vandaag nog en ontdek de heerlijke smaak van wilde rucola!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5

De Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5 bloeit . 

De Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5 is . Heerlijk om mee te koken.

De Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Fr Rucola Selvatica Wilde Rucola 115/5 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.