Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Tuinkers Presto Klaar in 1 week

Tuinkers Presto Klaar in 1 week

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuinkers Presto Klaar in 1 week groeit Oogsten: janauri-december. Deze Tuinkers wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuinkers Presto Klaar in 1 week

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Tuinkers Presto Klaar in 1 week

Tuinkers Presto is een geweldige manier om het hele jaar door binnen in huis te genieten van verse tuinkers. Met dit speciale pakket ben je in slechts één week klaar om te genieten van je eigen verse en smaakvolle tuinkers. Dit product is niet alleen perfect voor volwassenen die van tuinieren houden, maar ook ideaal voor kinderen om hen kennis te laten maken met het plezier van zaaien en oogsten. Het is een geweldige manier om kinderen te laten zien hoe planten groeien en hen verantwoordelijkheid te geven over hun eigen planten. Het Tuinkers Presto pakket bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen, inclusief hoogwaardige zaden en een handige kweekbak. Het enige wat je hoeft te doen is de zaden in de bak zaaien, ze water geven en de bak op een zonnige plek zetten. Binnen een week kun je genieten van je eigen verse tuinkers, klaar om te worden gebruikt in salades, sandwiches of als smaakmaker bij verschillende gerechten. Met Tuinkers Presto heb je altijd verse tuinkers binnen handbereik, ongeacht het seizoen. Het is een geweldige manier om je gerechten op te fleuren met een vleugje verse, knapperige en smaakvolle tuinkers. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het kweken van je eigen tuinkers met Tuinkers Presto!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuinkers Presto Klaar in 1 week

De Tuinkers Presto Klaar in 1 week kan je Oogsten: janauri-december zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Tuinkers Presto Klaar in 1 week bloeit Niet van toepassing. 

De Tuinkers Presto Klaar in 1 week is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Tuinkers Presto Klaar in 1 week kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuinkers Presto Klaar in 1 week groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tuinkers Presto Klaar in 1 week vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.