Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd

Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd

"Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd" is een prachtige toevoeging aan uw tuin. Deze enkelbloemige campanula is een mix van verschillende kleuren en voegt een vrolijke en levendige sfeer toe aan uw buitenruimte. Met zijn middelgrote formaat is deze plant perfect voor borders, bloembedden of zelfs hangmanden. De Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd is een echte blikvanger met zijn sierlijke bloemen die oprijzen uit het groene blad. De kleuren variëren van helderblauw tot zachtroze en wit, waardoor een prachtig contrast ontstaat. Deze campanula is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer gemakkelijk te verzorgen. Hij gedijt goed in zowel zon als halfschaduw en heeft een matige waterbehoefte. Bestel nu 2 stuks van de Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd voor een voordelige prijs. Deze planten zullen uw tuin opfleuren en een vleugje kleur toevoegen aan elke hoek. Of u nu een ervaren tuinier bent of net begint, deze campanula is een must-have voor uw buitenruimte. Wacht niet langer en geef uw tuin de schoonheid die het verdient met de Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd

De Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd bloeit . 

De Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd is . Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Campanula Medium Enkelbloemig Gemengd vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.