Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Peper zaden Madame Jeanette

Peper zaden Madame Jeanette

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Peper zaden Madame Jeanette groeit voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Peper zaden Madame Jeanette

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Peper zaden Madame Jeanette

De Peper zaden Madame Jeanette zijn de enige echte gele pepers van dit soort. In tegenstelling tot andere pepers, zoals de rode varianten, hebben de Madame Jeanette pepers een unieke en kronkelige vorm. Zodra de peper begint te groeien, is deze opvallende vorm al te herkennen. Naarmate de peper rijpt, verandert hij van groen naar een prachtige gele kleur. Deze peper staat bekend om zijn karakteristieke fruitige aroma, wat hem zeer geliefd maakt in de Surinaamse en Antiliaanse keuken. De Madame Jeanette peper is vergelijkbaar met de Habanero peper, maar heeft een nog fruitigere smaak. Deze bijzondere peper komt oorspronkelijk uit Suriname en wordt vermoedelijk vernoemd naar een gepassioneerde en pittige dame uit Paramaribo. Met de Peper zaden Madame Jeanette kun je zelf deze unieke en smaakvolle pepers kweken. Voeg ze toe aan je gerechten om een heerlijke pittige kick te geven. Of je nu een Surinaamse roti maakt of een Antilliaanse stoofpot, met deze pepers voeg je een authentieke smaak toe aan je gerechten. Breng je keuken tot leven met de Peper zaden Madame Jeanette!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Peper zaden Madame Jeanette

De Peper zaden Madame Jeanette kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Peper zaden Madame Jeanette bloeit zomer. 

De Peper zaden Madame Jeanette is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Peper zaden Madame Jeanette kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Peper zaden Madame Jeanette groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Peper zaden Madame Jeanette vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.