Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Herb Festival 7 Potjes Kruiden Pastel Kruidenzaden Baltus Zaden

Herb Festival 7 Potjes Kruiden Pastel Kruidenzaden Baltus Zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Herb Festival 7 Potjes Kruiden Pastel Kruidenzaden Baltus Zaden groeit Voorjaar & Najaar. Deze wordt maximaal 80 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Herb Festival 7 Potjes Kruiden Pastel Kruidenzaden Baltus Zaden

Aantal in verpakking7 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdVoorjaar & Najaar
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar

 

Omschrijving van de Herb Festival 7 Potjes Kruiden Pastel Kruidenzaden Baltus Zaden

Met de kweekschaal van Herb Festival kun je op een creatieve manier je eigen kruiden kweken en gebruiken om heerlijke gerechten te bereiden. Deze schaal bevat maar liefst 7 potjes waarin je je favoriete kruiden kunt laten groeien. Het kruiden kweekpakket van Herb Festival bevat een verscheidenheid aan smaakvolle kruiden, namelijk: Koriander, Basilicum, Oregano, Tijm, Peterselie, Bieslook en Munt. Hiermee kun je eindeloos experimenteren en je gerechten naar een hoger niveau tillen. Naast de 7 potjes kruiden, bevat de kweekschaal ook hoogwaardige potgrond en handige tips en trucs om je te helpen bij het kweken van je eigen kruiden. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met kweken, met deze kweekschaal kan iedereen succesvol zijn eigen kruiden kweken. Binnen slechts 6 tot 12 weken zul je kunnen genieten van een gelijkmatige oogst van je eigen verse kruiden. Met de Herb Festival kweekschaal haal je niet alleen heerlijke smaken in huis, maar ook een stukje natuur en plezier. Het is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van het kweken van je eigen groene planten. Creëer een sfeervolle ambiance in je keuken, tuin of balkon en maak indruk op je gasten met je verse, zelfgekweekte kruiden. Begin vandaag nog met het kweken van je eigen kruiden en maak van je gerechten echte.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Herb Festival 7 Potjes Kruiden Pastel Kruidenzaden Baltus Zaden

De Herb Festival 7 Potjes Kruiden Pastel Kruidenzaden Baltus Zaden kan je Voorjaar & Najaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar.

De Herb Festival 7 Potjes Kruiden Pastel Kruidenzaden Baltus Zaden bloeit Voorjaar & Najaar. 

De Herb Festival 7 Potjes Kruiden Pastel Kruidenzaden Baltus Zaden is . Heerlijk om mee te koken.

De Herb Festival 7 Potjes Kruiden Pastel Kruidenzaden Baltus Zaden kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Herb Festival 7 Potjes Kruiden Pastel Kruidenzaden Baltus Zaden groeit maximaal tot 80 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Herb Festival 7 Potjes Kruiden Pastel Kruidenzaden Baltus Zaden vind je 7 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.