Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Koriander Marino Biologisch

Sluis Garden Koriander Marino Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Koriander Marino Biologisch groeit Voorjaar -zomer. Deze wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Koriander Marino Biologisch

Aantal in verpakking325 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Koriander Marino Biologisch

Marino is een verbeterde versie van de standaard Koriander. Het is duidelijk beter bestand tegen het in bloei schieten, wat betekent dat je langer kunt genieten van dit kruid. De plant heeft prachtig dicht blad en dunne stengels, waardoor het een zeer gezond gewas is. Marino, ook wel bekend als Cilantro, Coriandolo, Dhania en Ketumbar, biedt ons twee smaken in één. Het blad, ook wel Cilantro genoemd, heeft een unieke en frisse peterselieachtige geur. Het is een onmisbaar kruid in Mexicaanse en Aziatische salades, soepen en vleesgerechten. Daarnaast levert Marino ook zaad, wat bekend staat als Coriander. Dit zaad heeft een aangename aroma en wordt veel gebruikt in Europese en Midden-Oosterse keukens. Met deze biologische Sluis Garden Koriander Marino haal je dus een veelzijdig kruid in huis. Niet alleen kun je genieten van het heerlijke blad in je favoriete gerechten, maar ook kun je de zaden gebruiken om je gerechten op smaak te brengen. Met de Sluis Garden Koriander Marino Biologisch heb je een uitstekende toevoeging aan je kruidentuin of moestuin. Geniet van de rijke smaken en aroma's die dit kruid te bieden heeft en laat je inspireren door de verschillende culinaire tradities waarin Koriander een belangrijke rol speelt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Koriander Marino Biologisch

De Sluis Garden Koriander Marino Biologisch kan je Voorjaar -zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Koriander Marino Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Koriander Marino Biologisch is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Koriander Marino Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Koriander Marino Biologisch groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Koriander Marino Biologisch vind je 325 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.