Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight

Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight groeit . Deze Tomaat wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight

De Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight is de perfecte keuze voor tuinliefhebbers die op zoek zijn naar een smaakvolle tomaat. Deze tomatenplanten kunnen binnenshuis worden voorgezaaid van maart tot eind mei, waardoor je al vroeg in het seizoen kunt genieten van deze heerlijke kerstomaten. Zodra de plantjes groot genoeg zijn en het weer het toelaat, kunnen ze worden uitgeplant in een kas of pot. De Gardeners Delight is een bekende cherrytomaat in tuiniersland Engeland, en dat is niet zonder reden. De gezonde en krachtige planten gedijen zelfs goed buiten en zorgen voor een overvloedige oogst van overheerlijke cherrytomaten. Met de Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight haal je niet alleen een smaakvolle tomaat in huis, maar ook een prachtige toevoeging aan je tuin. Deze tomatenplanten zijn niet alleen gemakkelijk te kweken, maar ook een lust voor het oog. Geniet van de heerlijke smaak en de voldoening van het zelf kweken van je eigen cherrytomaten met deze fantastische tuinplant.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight

De Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight bloeit . 

De Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Pomodori, Kerstomaat Gardeners Delight vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.