Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Krulandijvie de Meaux

Buzzy® Krulandijvie de Meaux

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Krulandijvie de Meaux groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Krulandijvie de Meaux

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Krulandijvie de Meaux

Buzzy® Krulandijvie de Meaux is een heerlijke en knapperige bladgroente die je tuin zal verfraaien en je smaakpapillen zal prikkelen! Deze variëteit van krulandijvie is speciaal geselecteerd om zijn uitstekende smaak en textuur, waardoor het een onmisbaar ingrediënt is in salades, sandwiches en andere gerechten. De beste tijd om Buzzy® Krulandijvie de Meaux te zaaien is van half juni tot eind juli. Je kunt ervoor kiezen om het buiten in een zaaibed te zaaien of in regels, afhankelijk van jouw voorkeur en beschikbare ruimte. Na ongeveer 3 tot 4 weken zul je beginnen met het zien van de eerste jonge scheuten, die snel zullen uitgroeien tot prachtige krulandijviebladeren. Deze krulandijvie is niet alleen lekker, maar ook gemakkelijk te kweken. Met de juiste verzorging en wat liefde zal je al snel genieten van een overvloedige oogst van verse, groene bladeren. Geef de plant regelmatig water en zorg ervoor dat de grond goed doorlatend is. Pluk de bladeren wanneer ze groot genoeg zijn om te oogsten, maar laat een paar bladeren aan de plant zitten om door te groeien voor een langere oogstperiode. Voeg een vleugje frisheid en knapperigheid toe aan je tuin en maaltijden met Buzzy® Krulandijvie de Meaux. Het is de perfecte keuze voor.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Krulandijvie de Meaux

De Buzzy® Krulandijvie de Meaux kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Krulandijvie de Meaux bloeit . 

De Buzzy® Krulandijvie de Meaux is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Krulandijvie de Meaux kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Krulandijvie de Meaux groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Krulandijvie de Meaux vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.