Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Grijze Oesterzwam Paddenstoelen Kweekset Kweken Garden Select

Grijze Oesterzwam Paddenstoelen Kweekset Kweken Garden Select

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Grijze Oesterzwam Paddenstoelen Kweekset Kweken Garden Select groeit 3 keer. Deze Oesterzwam wordt maximaal 5 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Grijze Oesterzwam Paddenstoelen Kweekset Kweken Garden Select

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdHet hele jaar door
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Grijze Oesterzwam Paddenstoelen Kweekset Kweken Garden Select

Met de Grijze Oesterzwam Paddenstoelen Kweekset Kweken Garden Select haal je de heerlijke smaak van de oesterzwam gewoon in huis. Deze kweekset stelt je in staat om je eigen verse oesterzwammen te kweken, zodat je altijd kunt genieten van deze aromatische paddenstoelen in je favoriete gerechten. De grijze oesterzwam is een ware delicatesse met zijn platte, oestervormige hoed en zacht, vlezig vruchtvlees. Deze kweekset biedt je de mogelijkheid om zelf oesterzwammen te kweken en zo te experimenteren met nieuwe smaken in je culinaire creaties. Naast de grijze variant zijn er ook gele en roze varianten beschikbaar, zodat je kunt variëren en je gerechten nog kleurrijker kunt maken. Of je de oesterzwammen nu wilt verwerken in soepen, sauzen, bij vlees of vis, met deze kweekset heb je altijd verse paddenstoelen binnen handbereik. Het kweken van de oesterzwammen is eenvoudig en leuk om te doen, zelfs als je geen groene vingers hebt. Bovendien voegt het hebben van je eigen kweekset een vleugje groen toe aan je interieur, terwijl je tegelijkertijd geniet van de heerlijke smaak van zelfgekweekte oesterzwammen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Grijze Oesterzwam Paddenstoelen Kweekset Kweken Garden Select

De Grijze Oesterzwam Paddenstoelen Kweekset Kweken Garden Select kan je 3 keer zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Grijze Oesterzwam Paddenstoelen Kweekset Kweken Garden Select bloeit Het hele jaar door. 

De Grijze Oesterzwam Paddenstoelen Kweekset Kweken Garden Select is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De Grijze Oesterzwam Paddenstoelen Kweekset Kweken Garden Select kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Grijze Oesterzwam Paddenstoelen Kweekset Kweken Garden Select groeit maximaal tot 5 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Grijze Oesterzwam Paddenstoelen Kweekset Kweken Garden Select vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.