Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Christmas pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

Christmas pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Christmas pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank groeit Jaarrond (indien binnen). Deze Peper wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Christmas pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

Aantal in verpakking5 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdJaarrond (indien binnen)
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Christmas pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

De Aladdin peperzaden, ook wel bekend als Bolivian Rainbow of Christmas Pepper, brengen een betoverende sfeer in elke moestuin, op elk balkon of in elke vensterbank. Deze zaden zijn perfect voor liefhebbers van kleurrijke planten en heerlijk pittige pepers. Met hun felgekleurde, regenboogachtige vruchten zijn deze pepers niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware smaaksensatie. Deze unieke peperzaden bieden de mogelijkheid om je eigen kleurrijke peperplanten te kweken. Met de juiste verzorging en aandacht, kunnen de Aladdin peperzaden uitgroeien tot prachtige planten die volhangen met vruchten in alle kleuren van de regenboog. De vruchten variëren van geel, oranje en paars tot rood, waardoor je een levendig en kleurrijk accent kunt toevoegen aan je gerechten. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met het kweken van je eigen groenten, deze peperzaden zijn geschikt voor iedereen. Ze kunnen zowel in de volle grond als in potten worden geplant, waardoor ze geschikt zijn voor zowel grote tuinen als kleine balkons. Met de Aladdin peperzaden breng je niet alleen kleur in je tuin, maar ook een heerlijke smaak in je gerechten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Christmas pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank

De Christmas pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank kan je Jaarrond (indien binnen) zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Christmas pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank bloeit Jaarrond (indien binnen). 

De Christmas pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Christmas pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Christmas pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Christmas pepper peper zaden. Voor het zelf kweken in moestuin, op balkon of in de vensterbank vind je 5 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.